Cultuur snuiven op Pleinvrees Festival

Even ontsnappen aan de vierkwartsmaat kan dit jaar bij één van de absurdistische theatershows die op het programma staan. Wie durft na Pleinvrees Festival 2017 nog durft te zeggen dat er alleen maar cultuurbarbaren rondlopen op die festivals.

Stefan Pop

‘Succesvol’ is voor deze man een understatement. Want Stefan Pop is misschien wel een van de grappigste cabaretiers die ons land rijk is. Als organisator van Comedytrain International Summer Festival weet hij beter hoe hij tot twee maal toe zo’n 100 man, 25 minuten, non-stop laten lachen, dan dat je moeder aardappels kan schillen. Dit wil je niet missen!

Herman in een Bakje Geitenkwark

Herman in een Bakje Geitenkwark is de boyband van het Nederlandse cabaret. Hun excentrieke show met een bak meligheid waar je u tegen zegt is alleen te weerstaan door mensen met lachspieren van staal. Met pure improvisatiepret en een stevige bodem muzikaal vakmanschap is dit aanstormend komisch kwartet gegarandeerd een hoogtepunt van je dag.

Rayen Panday

Hij is bekend van het tv progamma Alpacas en zijn theatertours door het hele land. Met scherpe humor, muzikaal talent, vermakelijke publieksinteractie en verrassende invalshoeken weet Rayen Panday je keer op keer te verrassen in zijn voorstelling. Deze cabaratier van Comedytrain neemt bepaald geen blad voor de mond en trakteert je gegarandeerd op een lachsalvo.

KOBE

Deze absurdistische en hilarische performance zit op het snijvlak van kunst & kitch. Onverwacht, energiek maar bovenal lekker gek. KOBE stond met hun act eerder al op onder andere Mysteryland en Magneet Festival en zal ons 2 september verrassen met hun bombastische en kleurrijke show.

Michiel Lieuwma

Een autosleutel is eenvoudig. Een auto ingewikkeld. Het verkeer complex. In deze complexe wereld, waarin iedereen de weg kwijt is, kan het nuttig zijn de zaken opnieuw te ordenen. Michiel Lieuwma, bekend van de Orde van de Dag en De Snijtafel, neemt je daarom mee door de duistere krochten van de PowerPoint en geeft antwoord op al je grote levensvragen in zijn show: Het Leven, een Powerpoint.