Duurzaamheid

Op onze festivals vinden we het belangrijk dat we netjes met de locatie omgaan en het niet achterlaten als een puinzooi, dat we groene grondstoffen gebruiken en ook met ons food-aanbod proberen we positieve impact te maken en voedselverspilling tegen te gaan. Klinkt allemaal reuze ingewikkeld en dat is het eigenlijk ook, maar samen met onze partners weten we al een behoorlijk grote stap te maken. De Revolution Foundation is hierin onze vraagbaak en absolute specialist als het aankomt op een circulair festival. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op!

Maar jullie als festivaldieren kunnen al heel simpel je steentje bijdragen. Kom bijvoorbeeld op je fiets of met het OV naar het festivalterrein. Dat scheelt een hele hoop!

Wil je meer weten over alle groene, duurzame en circulaire initiatieven op ons festival en hoe jij hierin je steentje kan bijdragen? Check hier de hele waslijst!

Lijkt jou het leuk om onze duurzaamheidsprojecten te ondersteunen, een kijkje achter de schermen te krijgen en daarna te dansen met je vrienden? Neem een kijkje op de website van The Revolution Foundation voor meer informatie, en meld je aan!