FAQ

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen verzameld over Pleinvrees Festival 2021 en de ticketverkoop.
Lees dit goed door, het beantwoordt vrijwel alle belangrijke vragen.
Mocht jouw vraag er nou nog niet tussen staan, mail dan even naar info@pleinvrees.net
 
 
IK WEET NIET OF IK MIJN TICKET VAN PLEINVREES FESTIVAL 2020 HEB BEWAARD OF EEN REFUND HEB AANGEVRAAGD. WAAR KAN IK DAT CHECKEN?
Als het goed is heb je een bevestiging van je keuze in je inbox. Mocht dat nou niet meer zo zijn dan kan je even mailen naar info@pleinvrees.net met je Ticket ID nummer en het mailadres waarmee het ticket is gekocht. Dan gaan wij het uitzoeken voor je.
 
 
MIJN MAILADRES IS VERANDERD MAAR IK HEB MIJN TICKET(S) WEL BEWAARD. WAAR MOET IK DIE VERANDEREN OM MIJN NIEUWE TICKETS VOOR 2021 TE ONTVANGEN?
Stuur even een mailtje naar cs@twelveticketing.eu, zij kunnen je hierbij helpen.
 
 
IK HEB EEN REFUND AANGEVRAAGD MAAR DIT NOG ALTIJD NIET ONTVANGEN.
Alle refunds zijn vorig jaar al verwerkt dus zoek nog even goed in je bankieren-app of je het geld niet toch toevallig retour gestort hebt gekregen. Als je er nou écht niet uitkomt, mail even naar info@pleinvrees.net.
 
 
IK HEB GEEN BEVESTIGING ONTVANGEN VAN MIJN BETALING VOOR DE TICKETS VAN PLEINVREES FESTIVAL 2021.
Wat een drama maar geen paniek! Het kan door de enorme drukte wat langer duren, tot max 24 uur. Als je het daarna nog niet binnen hebt, mail even naar cs@twelveticketing.eu, zij helpen je verder.
 
 
IK HEB HET VERKEERDE MAILADRES INGEVULD BIJ MIJN AANKOOP. HOE KAN IK DEZE VERANDEREN?
Das niet handig ;) Ook hier geldt: mail even naar cs@twelveticketing.eu, zij helpen je verder.
 
 
WANNEER MOET IK DE ANDERE HELFT VAN MIJN TICKET BETALEN?
Je ontvangt uiterlijk 4 weken van tevoren het betaalverzoek voor de andere helft. Dit verzoek moet voldaan worden binnen 14 dagen! Wanneer dit niet is gebeurd, dan wordt de eerste betaling niet gerestitueerd bij doorgang van het event.
 
 
PERSONALISATIE
Alle tickets zullen uiteindelijk moeten worden gepersonaliseerd. Hier krijg je te zijner tijd bericht over via onze sociale media, website en mailings. Toegang van het event is voor 18+.
 
 
WELKE COVID-19 MAATREGELEN ZULLEN WORDEN GENOMEN OP HET EVENEMENT?
We staan in nauw contact met de GGD, Gemeente Amsterdam en de overheid welke maatregelen er eventueel nodig zijn. Kaartkopers zullen hier tijdig over worden geïnformeerd.
 
 
KRIJG IK EEN REFUND ALS HET FESTIVAL NIET DOORGAAT VANWEGE COVID-19?
Wanneer Pleinvrees Festival niet door kan gaan vanwege Covid-19 dan krijg je uiteraard je aankoopbedrag terug, excl service fee. Dit zullen we binnen 4 weken afhandelen na het officieel annuleren van het event.