FINAL INFO PLEINVREES AM STRAND

Het is bijna zover; Pleinvrees Am Strand aan ons vertrouwde Blijburg Aan Zee! We hebben een hoop te vertellen dus lees alles goed door zodat je volledig op de hoogte bent van alle info omtrent het event en COVID-19!

TICKETS
Tickets kunnen gescand worden vanaf je telefoon. Om goed te kunnen werken volgens het Covid-19 protocol is het verplicht om met je hele groep tegelijk te komen! Zoals altijd geldt "KOM VROEG", vinden we gezellig :) 

TAFELS
Pleinvrees Am Strand is een sit-down festival. Daarom zijn er 4- en 6-persoons tafels op locatie. Als je meerdere tafels hebt gekocht en naast elkaar wil zitten, wederom: KOM VROEG! Zodra je binnen bent mag je namelijk je eigen tafels uitzoeken dus hoe vroeger je bent, hoe meer kans je hebt om lekker met z'n allen prominent voor de neus van de DJ te gaan zitten!
 
HOE BETAAL JE OP LOCATIE?
Op iedere tafel ligt een eigen QR-code die je kunt scannen met je telefoon. Je kan vervolgens via het online menu je bestelling plaatsen en meteen betalen via iDeal, waarna je drankjes of hapjes keurig aan tafel worden bezorgd! Geen ingewikkelde rekeningen betalen aan het einde van de dag, gewoon 2 drukken op de knop na ieder rondje en klaar.
Mocht je nou met creditcard willen betalen, dat kan ook maar niet via de QR code. Informeer daar even naar bij het personeel, zij kunnen je daarmee helpen.
 
WEERSVOORSPELLING
Het lijkt erop dat we een prachtig nazomerweekend tegemoet gaan! Dik 20 graden met een zonnetje en een wolkje, kortom; heerlijk strandweer!
Het is geen hartje zomer meer en het kan soms wat frisser aanvoelen dus daarom zijn we voorbereid met overkappingen, heaters, alles! Desalniettemin een tip: neem in elk geval een lekker warme trui en/of jas mee. Of zoals 'ons mam' altijd zei; laagjes, laagjes, laagjes.
 
SHIFTS & TIMETABLE
Wellicht ten overvloede, maar better safe than sorry, hier nog even de tijdslots van alle shifts en de timetable per shift:
Zaterdag 12 september:
- Shift 1: 12:00u - 17:30u
- Shift 2: 18:30u - 00:00u

Zondag 13 september:
- Extra shift: 15:00u - 21:00u
 
 
HUISREGELS
1. Pleinvrees Am Strand hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel kan bij de entree om legitimatie gevraagd worden. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs.

2. Pleinvrees heeft een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

COVID-19 HUISREGELS
Ter aanvulling op de standaard huisregels, die je op onze website kunt vinden, gelden er enkele Corona-specifieke huisregels waaraan jullie je dienen te houden. 

1. Vertoon je ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, loopneus, hoesten, keelpijn, verhoging/ koorts of niezen? Of ben je de afgelopen 2 weken in contact geweest met iemand met eerdergenoemde symptomen? Blijf dan thuis! Superthanks!

2. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers, medewerkers en mensen die niet tot jouw huishouden behoren.

3. Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

4. Was je handen zorgvuldig na ieder toiletbezoek.

5. Blijf zitten aan je tafel! Het leven is al druk genoeg dus geniet van die paar uurtjes zitten.

6. Rondlopen of bij andere tafels aanschuiven (van bijvoorbeeld vrienden) is niet toegestaan. Lopen is uitsluitend toegestaan voor toiletbezoek.

7. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op.

8. Bij overtreding van de regels zullen bezoekers altijd eerst worden aangesproken door een medewerker. Worden de regels meerdere malen overtreden, dan wordt de toegang ontzegd.
 
VERVOER
Pleinvrees Am Strand is aan de Amsterdamse playa, bij Lolaland (Haas & Popi). Het adres is Pampuslaan 501, 1087 HP Amsterdam.

Als Hollander is de fiets natuurlijk je favoriete vervoersmiddel dus dat moedigen we ook alleen maar aan, zo ontzien we het OV ook een beetje in deze Corona-tijd!
Mocht je nou tóch met openbaar vervoer willen komen, pak vanaf Amsterdam Centraal de tramlijn 26 richting IJburg. Uitstappen bij de laatste halte en dan nog een klein stukje lopen, zo gepiept!

Er is ook een grote parkeerplaats bij de locatie, €3,50 per uur en je betaalt op zaterdag van 09:00u - 19:00u. Daarbuiten is het gratis, de zondag is dus ook gratis!
 
FACILITEITEN
FOOD
Er staat een belachelijk getalenteerde chef in de keuken! Hij flanst allerlei culinaire hoogstandjes voor jullie in elkaar om de hele shift op te kunnen 'sliden' op je stoel/bank, zowel vlees als vega. Zorg dus dat je lekkere trek hebt tijdens je shift!

LOCKERS
Om rijvorming en drukte te voorkomen zijn er géén lockers op locatie, maar je kan je jas en tas uiteraard gewoon kwijt bij je tafel.

SIGARETTEN / ROKEN
Het overgrote deel van de tafels is buiten dus daar kan je op je gemakje rookwolken produceren. Je moet alleen wel zelf even je 'saffies' meenemen want die worden op locatie niet verkocht!

OORDOPPEN
Als je met je poezelige oortjes vlak voor de DJ zit kan de muziek op een gegeven moment wel heftig worden, dus neem je oordoppen mee!
 
ZIEKIG OF INEENS NIET MEER KUNNEN KOMEN?
Hoe graag we iedereen ook weer willen zien komend weekend, wanneer je je niet goed voelt is het verstandig om niet te komen. Je ticket (tafel) kan je nog doorverkopen via Ticketswap!

Belangrijk is; koop alleen hele tafels over en geen losse tickets via andere kanalen. Als je bijvoorbeeld toch voor 2 personen een ticket hebt overgekocht van iemand met een tafel voor 6 personen, dan betekent dit dat je verplicht bent om aan deze tafel te zitten (en voldoende afstand te houden). We zullen ons best doen om alsnog een eigen plekje voor je te vinden, maar we kunnen dat niet beloven!
 
EINDE VAN DIT NIEUWSBULLETIN.
WE ZIEN JULLIE AAN DE PLAYA, ZIN IN!!🏖️