Locatie

De NDSM-werf: ons nieuwe thuis!

We maken ons klaar voor een volgend avontuur op een voor ons soort van nieuwe locatie! De monumentale NDSM-werf is zaterdag 30 mei het toneel van Pleinvrees Festival. Met slechts een kwartiertje varen van het bruisende centrum van onze hoofdstad, is de NDSM-werf wat ons betreft een heerlijk betonnen stadsstrand! 

Fotogallerij NDSM-werf

 

Noorderlicht

Aan de rechterkant van de werf, pal aan 't IJ, vind je misschien wel het gezelligste stukje NDSM-werf: Noorderlicht. Hier kun je dagelijks terecht voor de heerlijke (vegatarische) lunch- en dinerkaart, een verfrissend speciaalbiertje op het zonovergoten terras of voor het verrassende muzikale programma in de late uurtjes.

Vergeet dit idylische stukje NDSM niet te bezoeken tijdens Pleinvrees Festival. Niemand minder dan onze vrienden van The Gardens of Babylon zorgen er daar voor dat je niets tekort komt die dag.

Fotogallerij Noorderlicht

 

The Crane

Wat ooit een oude, vervallen kraan was, is nu een van de duurste hotels die Amsterdam rijk is. De rijksmonumentale hijskraan uit 1950 werd van 2011 tot 2014 omgetoverd tot luxueuze hotel experience. Voor één nachtje logeren leg je al snel 8 meijer neer. Alleen voor de hardwerkenden en golddiggers onder ons weggelegd, dus. 

Vlak onder deze leuke optrekjes bevindt zich nog een verdieping, welke we tijdens Pleinvrees Festival volledig toe-eigenen. Dansen op niveau in Club Feierei! Absoluut de moeite waard om nog snel even je hoogtevrees meester te worden. 

Fotogallerij The Crane