Nieuwe datum voor Pleinvrees festival: 31 juli 2021

We hebben ons ervoor in het zweet gewerkt maar ladies & gentlemen, we've got 'em: een fonkelnieuwe datum voor Pleinvrees Festival 2021 en wel op 31 juli. Veilig en wel in het laatste weekend van juli en dus ook middenin de zomer! Win-win toch? Als we zeggen dat we er knoepertje blij mee zijn en er ongemakkelijk veel zin in hebben dan drukken we ons nog netjes uit! Pre-registreren voor de voorverkoop kan HIER!

De kaartverkoop zal er dit jaar wel iets anders uit gaan zien, dus lees even mee!

START KAARTVERKOOP
De kaartverkoop voor Pleinvrees Festival 2021 start op woensdag 10 februari om 12:00u. 

JE BETAALT 50% VAN JE TICKET NU EN 50% ALS HET FESTIVAL DEFINITIEF DOORGAAT
We bieden dit jaar de mogelijkheid om je ticket in 2 termijnen te betalen. Je verzekert jezelf van een ticket door nu 50% van de ticketprijs te betalen en 50% op een later moment als het festival definitief doorgaat. Je ontvangt ruim van tevoren een betalingsverzoek om je order compleet te maken en die tweede 50% te betalen. Je dient dat betalingsverzoek dan binnen 14 dagen te voldoen. (a)

JE AANKOOP IS VEILIG
Mocht Pleinvrees Festival niet door kunnen gaan op 31 juli, vanwege Covid-19, dan krijg je je ticketprijs uiteraard gerefund (excl service fee), binnen 4 weken van het officieel annuleren van het evenement. (b)

Let op: alle tickets moeten te zijner tijd worden gepersonaliseerd. Hier krijg je ook tijdig een mail over. Dan zal het swappen van tickets ook beschikbaar zijn. Een geldig 18+ ID-bewijs is verplicht.

(a) Als jouw betaling niet is ontvangen binnen 14 dagen, dan zijn we gerechtigd tot het verkopen van die tickets aan derden, zonder de verplichting tot een refund op het aanbetaalde bedrag.

(b) Alle tickets worden verkocht op basis van bovengenoemde condities, refunds in het geval van Covid-19 zijn in afwijking van Art. 7 van onze Pleinvrees Algemene Voorwaarden: die kan je hier vinden.

TICKET BEWAARD VAN PVF 2020?!
Ben jij één van de helden die het ticket van Pleinvrees Festival 2020 heeft bewaard? Dan ontvang je binnenkort automatisch jouw nieuwe ticket voor PVF 2021 op 31 juli aan de NDSM werf, Amsterdam. Hiervoor hoef je in principe niets te doen!

LINE-UP
Nu onze festivaldatum is verzet, is onze booker druk bezig om alle artiesten te contacten of ze mee verhuizen! Dat is bij een aantal al gelukt maar de line-up zal ook nieuwe namen bevatten! Nieuws over de line-up volgt snel!