Tickets

PLEINVREES FESTIVAL 2021 IS UITVERKOCHT

Mocht je jouw ticket van vorig jaar hebben bewaard, dan is die ook geldig voor de editie van 31 juli. Je ontvangt je nieuwe tickets vanzelf in je mailbox, daar hoef je verder niks voor te doen!

---------------------------

Je betaalt 50% van je ticket nu, en 50% als het festival definitief doorgaat!
We bieden dit jaar de mogelijkheid om je ticket in 2 termijnen te betalen. Je verzekert jezelf van een ticket door nu 50% van de ticketprijs te betalen en 50% op een later moment. Je ontvangt ruim van tevoren een betalingsverzoek om je order compleet te maken en die tweede 50% te betalen. Je dient dat betalingsverzoek dan binnen 14 dagen te voldoen. (a)

Je aankoop is veilig!
Mocht Pleinvrees Festival niet door kunnen gaan op 31 juli, vanwege Covid-19, dan krijg je je ticketprijs uiteraard gerefund (excl service fee), binnen 4 weken van het officieel annuleren van het evenement. (b)

Let op: alle tickets moeten te zijner tijd worden gepersonaliseerd. Hier krijg je ook tijdig een mail over. Dan zal het swappen van tickets ook beschikbaar zijn. Een geldig 18+ ID-bewijs is verplicht. 

(a) Als jouw betaling niet is ontvangen binnen 14 dagen, dan zijn we gerechtigd tot het verkopen van die tickets aan derden, zonder de verplichting tot een refund op het aanbetaalde bedrag.

(b) Alle tickets worden verkocht op basis van bovengenoemde condities, refunds in het geval van Covid-19 zijn in afwijking van Art. 7 van onze Pleinvrees Algemene Voorwaarden: die kan je hier vinden.