Voetjes in het gras bij The Gardens Of Babylon

Breng me naar de ticketshop

Je allermooiste outfit, een vleugje spiritualiteit, een glitterteam, ‘ The Market of Curiosities’, maar vooral heel veel gave muziek! Met deze omschrijving krijg je een aardig idee van wat je in “De Tuin” bij The Gardens Of Babylon kan verwachten. Het is daarnaast ook een idioot hard groeiende community met events in meer dan 15 landen over de hele wereld met, net als Pleinvrees, een grote voorliefde voor de elektronische vierkwartsmaat. Op 30 mei nemen ze een mix van nieuw talent en ervaren eindbazen mee: Acid Pauli, Chaim b2b Jenia Tarsol, Deer Jade, Jan Blomqvist, Joep Mencke en Timujin! Hier een paar vragen aan Shishi, de oprichtster van deze prachtige georganiseerde chaos.

Hi Shishi, jij bent de oprichter van “TGOB”. Met welk idee ben je ooit The Gardens of Babylon begonnen

Jaren geleden ben ik voor het eerst naar Burning Man geweest. Het heeft mijn leven onwijs veranderd. Ik heb zoveel geweldige mensen ontmoet tijdens en na mijn verblijf daar. Ik wilde kijken hoe we dit in ons dagelijks leven konden brengen? Dat was eigenlijk het begin van The Gardens of Babylon.

Jullie hebben ook jullie eigen festival genaamd ‘The Monastery’. Zou je ons daar iets meer over kunnen vertellen?

We merkten dat we heel veel mensen samen konden brengen met onze events, maar hoe goed leer je iemand nou echt kennen tijdens een avond uit? Daarom begonnen we met het organiseren van onze ‘familieweekenden’ met ongeveer 100 man. Ons festival is precies dat, een familieweekend, alleen net iets groter. We doen veel met muziek maar daarnaast hebben we ook heel veel andere activiteiten zoals yoga en meditatie.

Hoe zien jouw dromen voor de toekomst eruit als het gaat om The Gardens of Babylon?

We zijn momenteel internationaal heel hard aan het groeien. Zo willen we bijvoorbeeld 50 events doen dit jaar, verspreid over de hele wereld! Ik hoop dat ik ooit op een dag kan zeggen dat we nog steeds actief zijn op al die plekken, dat onze community nog steeds zo hecht is en dat we nog vele landen kunnen toevoegen aan onze nu al lange lijst. Maar eerst Pleinvrees Festival op 30 mei! :)

Breng me naar de ticketshop